sábado, 30 de abril de 2011

La Lliga: el dret a protestar.


Quan s’ha produït una injustícia, quan els drets d’una persona o una comunitat s’han vist atropellats, quan les seves necessitats han estat desateses, quan la seva riquesa ha estat mal gastada, quan les decisions s’han fet per afavorir interessos partidistes i particulars enlloc de les necessitats del poble. Quan tot això passa, només queda una cosa: el dret a protestar.

La Lliga ha nascut per dur el dret a protestar a totes aquelles persones de centre, que tinguin esperit regionalista i lliberal. Totes aquelles  persones preocupades en la defensa de la seva cultura, els seus doblers, la seva llengua i la seva terra. Persones que volen un canvi tranquil cap a un estil de govern més proper, amb menys estridències i més centrat en les necessitats de la gent d’aquí.

Al marge de problemes identitaris o nacionalistes, al marge de radicalismes de dreta o esquerra, La Lliga representa una opció de centre lliberal que vol ser la representació de tots aquells insatisfets amb els partits existents; persones que volen expressar els seu descontent amb una forma de governar, una forma de fer i entendre la política. Persones que volen optar per un nou model que els permeti participar de forma més activa en la gestió dels interessos públics. Volem acostar l’ajuntament a la gent perquè volem que la gent hi participi de forma constructiva, sense pors i sense recels, amb honestedat, sinceritat, objectivitat i transparència.

La millor manera de dir que un producte no t’agrada és comprar un altre producte. La millor manera de dir que un tarannà polític no t’agrada és escollir-ne un altre que representi els teus valors i deixar clar que la indiferència al descontent, conseqüència del monopoli irresponsable de l’espai de centre lliberal,  s’ha acabat.

Ara, al monopoli, li ha sortit competència, ara teniu dret a protestar. Ara podeu canviar les coses i la forma de fer les coses. Ara és el moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario