domingo, 26 de febrero de 2012

La mala consciència.


Apareix publicada a la plana web de l'Ajuntament de Santanyí una notícia sobre la recent entrevista del primer tinent de batle i el regidor de turisme amb la Secretària d'Estat de Turisme, per demanar subvencions per dur a terme millores a Cala d'Or.

És una notícia un poc estranya després de les declaracions que el President de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears va dedicar a 8 batles de Menorca: “la cultura de subvención se ha acabado”. I dic que és estranya perquè el PP de Santanyí sempre ha resultat ser molt conseqüent amb les formes i les maneres de José Ramón Bauzá (recordau el tema de la llengua, on el PP de Santanyí va votar en contra vostra i a favor seu, perquè no vos poguéssiu adreçar en la vostra llengua a l'administració pública fora del terme de Santanyí). Però pel que veig de la incoherència en fan bandera i proclama.

A la vegada també és una notícia estranya perquè durant la passada legislatura (i no record ben bé si la penúltima), ni el regidor de turisme, ni el primer tinent de batle, ni el Batle de Santanyí varen demostrar mai cap interès per anar a Madrid (al marge de FITUR)  a fer el que fan ara i tenir una entrevista oficial per demanar per Cala d'Or. Entrevistes amb el Secretari d'Estat de Turisme de la passada legislatura: zero.

Doncs, què ha passat? Per què ara els falten peus i mans per arribar a Madrid? La resposta és molt senzilla: “La Lliga” ha passat.

“La Lliga” va néixer amb un compromís clar i ambiciós amb Cala d'Or. Un compromís que no s'havia manifestat mai de forma tan clara. I “La Lliga” té un regidor. I el més important, “La Lliga” fa tenir mala consciència.

Pot parèixer que un regidor no és molt. Però, quan aquest regidor fa tenir mala consciència al Batle de Santanyí pel que ha fet a Cala d'Or, la cosa canvia. I perquè feim tenir mala consciència al Batle de Santanyí som poderosos. Mirau si ho som que, en manco d'un any, hem aconseguit que es fes el que no s'ha fet en quatre.

Amb un regidor hem fet que el PP de Santanyí anàs a pregar Madrid. I jo vos promet que amb dos regidors  els  faríem anar pregar a Lourdes. I amb tres regidors arribarien a Roma. I amb quatre donarien la volta al món de genolls.

Mirau que en fa fer de coses la mala consciència. I nosaltres “La Lliga” som la mala consciència del PP de Santanyí. Per fer coses a Cala d'Or no necessitam res més. Per tant, si voleu que es facin coses donau suport a la Lliga. Quant més suport doneu a la Lliga més miracles veureu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario