viernes, 13 de enero de 2012

La pilota és al terrat del batle.


Avui dematí la Lliga Regionalista de Santanyí, juntament amb ERC i el PSOE, han presentat conjuntament la sol·licitud d'un ple extraordinari i urgent per debatre la presentació d'al·legacions a l'avantprojecte de modificació de la llei 3/2007 de 27 de març de la funció pública de les Illes Balears.

De la mateixa manera, els mateixos grups, hem presentat una moció conjunta, semblant en els termes i en l'expressió a la que ja va aprovar l'Ajuntament de Manacor i que va obtenir un ampli consens, tant del PP com de les altres forces.

Des de la Lliga creim que aquest ple és necessari que es celebri donat l'abast de les modificacions que es pretenen dur a terme; que el termini per presentar al·legacions acaba demà i que fins ara no hi ha hagut cap moviment per part del PP de Santanyí, tot i manifestar reiteradament la seva més gran estima per la llengua i la cultura pròpies.

Si hi ha res que dir, ara és el moment per dir-ho i per tant hem presentat l'esmentada sol·licitud. La pilota és al terrat del batle.

No hay comentarios:

Publicar un comentario