jueves, 1 de diciembre de 2011

L'UNICEF PRESENTA EL SEU PROGRAMA CAI A SANTANYÍ.


Demà 02/12/2011 a les 11:00 a la biblioteca de Santanyí es durà a terme la presentació del Programa CAI de l'UNICEF, per tal d'aconseguir que Santanyí sigui reconegut com a “Municipi dels Infants”. L'adscripció del nostre municipi a aquest programa va ser un punt de trobada de tots els partits durant la campanya electoral, inclòs el nostre partit La Lliga Regionalista de les Illes Balears, que vàrem signar un acord per tal de dur a terme aquesta iniciativa passés el que passés a les eleccions.

L'objectiu del programa CAI és dotar d'un programa d'actuacions al nostre municipi establert per la UNICEF amb la finalitat de d'aplicar el Conveni sobre els Dret de l'Infant. Per que el nostre municipi sigui reconegut com un municipi de la infància, alguns dels requisits seran:

  • Crear un Pla d'infància o estar en procés de creació d'un.
  • Elaborar una memòria de les actuacions dintre del marc del Pla d'Infància.
  • Posar en marxa un Consell de la Infància, o un òrgan similar.
  • Compromisos per escrit de l'Entitat Local de sufragar les despeses que ocasioni en totes les seves etapes (sense garantia de que per això sigui reconegut oficialment).
  • Acreditar assignacions pressupostàries.
  • Etcètera.
La presentació correrà a càrrec de “La veu dels infants” de l'Unicef. L’acte consistirà en la presentació d’aquesta associació, de la mà de Gabriel Noguera, membre d’aquest col·lectiu, mentre que la tècnica d’Unicef, Sílvia Casesnoves, donarà a conèixer el programa “Ciutats Amigues dels Infants” que desenvolupa aquesta entitat mitjançant la col·laboració amb les administracions públiques.

El nostre grup sempre ha trobat molt interessant aquesta iniciativa, no tan sols per l'efecte positiu del seu influx en la societat, si no també com a eina per la competitivitat del nostre municipi. Per tant demà assistirem a l'acte per demostrar el nostre recolzament a aquesta iniciativa i manifestar, un altre cop, la nostre adhesió.


Podeu trobar més informació en referència a aquesta iniciativa a:

No hay comentarios:

Publicar un comentario