domingo, 16 de octubre de 2011

“Lo nostro” puja un 25%. "Lo vostro"... està ben arreglat.



Benvolguts veïnats del Municipi de Santanyí,

Vàrem dir durant la campanya electoral que quan el PP parla de “lo nostro” es refereix a “lo seu” que és un concepte totalment diferent a “lo vostro”. Ara podeu tocar aquesta realitat, assaborir-la i escoltar-la amb una ullada al pressupost inicial per a l'any 2012.

Al darrer ple de l'ajuntament, entre d'altres coses que vos aniré contant, es va aprovar el pressupost inicial per l'any 2012. Aquest pressupost és una aproximació inicial a les directrius de despesa pel pròxim exercici. El batle, Miquel Vidal, a la memòria que acompanya als pressupostos municipals cita les reduccions a les quals ha sotmès la previsió de despesa. En resum, una destralada a la solidaritat, una altra a la cultura i una destralada final a l'associacionisme. Són temps de crisi i us n'heu d'assabentar. Fins aquí, un pot estar més o menys d'acord amb les mesures que ha adoptat el PP de Santanyí (justificar-les és feina seva, patir-les és feina vostra). No obstant, la primera partida del pressupost de despesa deixa un aire d'estranyesa i a la boca un regust de... (espai cedit a la imaginació de cada un).

Resulta, doncs, que l'any que ve, l'any de “la tisora i la destral, l'any del “pagar i sofrir”, l'any del “tenim 35 diputats”! la retribució dels òrgans de Govern de l'Ajuntament de Santanyí pujarà un 25% sobre la despesa pressupostada inicialment per a l'any 2011. “Lo vostro” no és “lo seu”. Perquè lo vostro” baixa mentre que “lo seu” puja i puja i puja. I si hi ha crisis, vos foteu.

D'altra banda l'equip de Govern del nostre municipi, un dels 10 amb més pressió fiscal per habitant de les Illes Balears, totalment decidit a no estalviar-vos cap sofriment durant aquesta crisis econòmica, ha decidit mantenir la pressió fiscal als actuals nivells estratosfèrics. Si creieu que havíeu pagat massa, ara toca pagar el mateix per rebre molt menys. Aquest fet insòlit classificat com “èxit rotund” pel batle Miquel Vidal, contrasta amb el que passa a Campos (gran poble governat per la coalició LLiga-PP) on els impostos sí que han començat a davallar, per alleugerir els patiments dels contribuents en aquests temps d'extrema dificultat i crisis. Gran infortuni, doncs, pels habitants del terme de Santanyí que el PP no hagués de pactar amb la Lliga, per que si així fos estat els impostos haurien davallat, tal com ha estat a Campos.

Queda doncs demostrat que, segons el batle Miquel Vidal, si la caritat comença per un mateix, el benestar del poble comença pel benestar del batle.


No hay comentarios:

Publicar un comentario